top of page

När ni som par kommer till mig är min förhoppning att kunna hjälpa er att vidga och fördjupa er relation till varandra genom att utforska dialogen. Jag kommer att stötta och vägleda er båda för att ni ska kunna komma till tals och få hjälp att uttrycka det som ni känner behöver lyftas i relationen.

 

Kanske har ni fastnat i mönster som känns svåra att ta sig ur på egen hand. Syftet är att komma vidare på ett sätt som känns bra för er båda. Par- och relationsterapi vänder sig förutom till kärlekspar även till förälder och barn, syskon, vänner, kollegor eller till par som har avslutat sin relation eller är på väg att avsluta relationen och vill hitta ett sätt att kommunicera och samarbeta på för barnens skull, ni får hjälp till ett så bra avslut som möjligt.

 

Ni som inte känner att ni har något som skaver men som ändå vill utveckla och fördjupa er relation är också varmt välkomna.

everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash.jpg

Parterapi och familjerådgivning


När ni som par kommer till mig är min förhoppning att kunna hjälpa er att vidga och fördjupa er relation till varandra genom att utforska dialogen. Jag kommer att stötta och vägleda er för att ni ska kunna komma till tals och få hjälp att uttrycka det som ni känner behöver lyftas i relationen. Kanske har ni fastnat i mönster som känns svåra att ta sig ur på egen hand. Syftet är att komma vidare på ett sätt som känns bra för er. Genom parterapi kan ni få hjälp att hitta tillbaka till varandra, att reparera er relation t.ex. efter en otrohet eller om ni bråkar mycket , slutat prata med varandra och känner att ni håller på att tappa bort varandra. Ni som har avslutat er relation eller är på väg att avsluta relationen kan få hjälp att hitta sätt att kommunicera och samarbeta på för barnens skull, ni får hjälp till ett så bra avslut som möjligt.
Ni kan även som syskon, vuxna barn och föräldrar få hjälp med er relation.
 
bottom of page